Колискова

Надежда Крайнюк
Сонечко спить. Мерехтять  зорі високо,
Стежку барвінок встеля.
Сон твій,  освітлений місяцем, крихітко,
Віру в майбутнє вселя.

На небосхилі горить твоя зіронька,
Променем ясним сія.
Спи, моє серденько, спи, моя квітонько,
Рідна дитинко моя.

Нічка співає пісні над колискою,
Про  неповторний наш край,
Про українську вербу і калиноньку…
Миле дитя, засинай.

13. 05. 2016 рік
Картинка з інтернету

***
Рецензия на «Колискова» (Надежда Крайнюк)

Белые птички летят в сон твой с радостью,
С веточкой мира в клювАх.
Будет и счастье, и жизнь полна благости!
Поле в душистых хлебах!

Эдуард Неганов   14.05.2016

***
Рецензия на «Колискова» (Надежда Крайнюк)

Тихо підкралася
Лагідна нічка.
Світло гойдалося,
Плакала свічка...
Спи, моє сонечко,
Спи засипай...
Спи, моя донечко,
Сни зустрічай...

Янгол малює.
Молиться мама,
В щічку цілує:
- Боже, ти з нами...
Спи, моє сонечко,
Спи, засипай...
Спи, моя донечко,
Сни зустрічай...

Юля Куропата   15.05.2016