It started to get chilly

Алла Польская
IT STARTED TO GET CHILLY
 

It started to get chilly between us
We've been apart for too long
Too long we've been alone
And I have missed you so...
Don't hurt me, don't make me cold,
Please warm me up again
I'm frozen inside from despair...


07-06-2016
               
                ***
AP (the original version – ru)