Шарвилидин сувар!

Гулья Мисриханова
 Зин хайи халкь!
 Атанва зун акатна лувар
Квез тебрикиз  Шарвилидин
И ч1ехи сувар!

Мубаракрай квез виридаз
Шад хьурай зин халкь!
Агат хъувуй пайнавай чил
Сад хьурай зин халкь!

Чаз халкь хуьдай ава игит рухваяр
Алуддай /чин кьилел къвезвай балаяр!
Икрам ийиз вин къаматдиз чун вири
Атанва къе /чин кьегьял хва Щарвили!

Ирид салай дидеди вун хайила
Лагьаналдай /хурудай нек гайила
Вун иес я  и чкайрин  чаз к1ени
Атанва лагь  чин чилел хва Шарвили !

Гзаф хьурай зин халкьдихъ ШАрвилияр!
Къайдада тваз ,чин миллетдин дердияр.
женгера хьай ,ерияр патал хайи
Акъатзамач элдин рик1яй Шарвели.

Герек ч1авуз  мягькемдиз вун кьунай на
Хкажиз тур/вилик физ /падиз рагар!
Веси ят1а Шарвилиди  авунвай
Лезги халкьди кьабулай ч1ехи сувар!