Полони, ти мене полони!

Настасья Сидорушка
Полони, ти мене полони!
Мене манять твої полонини.
Хай палають за нами мости,
Я в полоні щаслива,
А ти?

Я без сорому кажу:"так".
Я безмежна в твоєму полоні...
Дай надію мені,
дай шанс
Опуститись у рідні долоні.

Мрія більша за ціле життя,
Вона манить мов вітер в безодню,
Не знайти мені вороття,
Я в полоні,
В твоєму полоні.