Баркалла чипиз

Гулья Мисриханова
 Гьарайдин ван!!!!
Фейибурун чил патал чилиз
Акъатзавач чин япарай
Баркалла чипиз!!!!!

Эхтилатнай дидеди заз
Хьайи кар вичиз!
16-яшда авай руш яз
Феналдай гъуьлуьз!

 Хтанач - мад  велик ква зин
Килигиз хъуьрез!
Дяведин ц1у квадарнай ам
Гьиниз фин къекъвез!!!!??????