Звернення!

Валентина Коц
Можливо нелегкі тепер часи
Переживає наша Україна,
Але без винятку звертання це до всіх,
Хто любить свою землю та країну.
 
Вона у нас найкраща та одна,
Яка народ свій у віках зростила,
Хоч доля непроста її земна,
Їй часто підрізали волі крила.

Проходила вогонь вона і воду,
Полони, табори, голодомори…
І ворогам і друзям всім на подив
Існує та живе в сучасну пору.

Звертаюся до кожного, хто чує,
Хто до землі цієї небайдужий
І нині поштовх у душі відчує:
Звернімося до Бога, любий друже!

Молитва – зброя в світі найсильніша,
Яку перемогти ніхто не може.
Якщо схилять коліна станем більше
Господь обов'язково допоможе.

Звернім увагу на свої серця,
Бо попри все Бог слуха серце чисте.
Шукаючи прихильності Отця
Плетіть із добрих справ життям намисто.

Благословіть всі ниви золоті
І небо, що над нами є блакитне,
Людей, що дуже щирі та прості,
Та завжди хлібосольні і привітні.

Коли дощами злине благодать
Від Божого небесного престолу,
Ми зможемо всі біди подолать
І розірвать скрутних становищ коло.

Молімося, щоб Бог благословив,
Молімося за щастя та за долю,
Хай лине вгору більше щирих слів,
Щоб серце і земля не мали болю.

Нехай сьогодні буде перший крок
Наблизитися з вірою до Бога,
Щоб у короткий і найближчий строк
Змінилась України вся дорога.