З Великоднем!

Валентина Коц
З Великоднем із чудовим святом
Вас хочу, друзі, привітати!
Нехай з землі та до небес
Слова полинуть: Він воскрес!!!
Радійте, любі, славте Бога
Його тримаючись дороги.
Серед земних життєвих п’єс –
Ісус для кожного воскрес.
Тому прийміть цю милість Божу,
Як кращу в світі й найдорожчу.
Хай тішить Спаса воскресіння
Усіх святим благословінням!