Самотн сть жахливий стан

Елена Полищук Ладник
Самотність жахливий стан,
Протікає між пальці час,
Поруч смуток, журба, обман..
Безпорадність ламає нас.

А навколо, нікого нема,
Стали муром всі рідні стіни,
А в душі завиває зима,
І уява малює картини.

Наче хтось підпалив небокрай,
Сонце падає в яму червону,
І ємоції вийдуть за край,
Море сліз,наче море солоні.