Роберт Геррик. В последний раз

Амаретте
Идущих мимо зрим подчас
Мы в первый и в последний раз.
.

Robert Herrick (1591-1674)
671. ONCE SEEN AND NO MORE.

Thousands each day pass by, which we,
Once past and gone, no more shall see.