Дустуниз веси. Лейла Азизова

Лейла Азизова
Рик/из к/ани дустар хьана захъ пара,
Амма тек вун атанач хьи зи патав.
Рик/ дарлу яз ацукьнава зун инал
Вун къведат/а,вун аквадат/ килигиз.

Рик/ шадардай дустар,ава заз гзаф,
Амач хьи вун зи дустарин арада
Бес ик/ жедан,ик/ виже къведани,
Ялгъуздиз за и ц/арар ваз кхьизва.

Сифтедадай тир чун хатурлу сад-садаз.
Лагь кван Заз,гила куьз чун къакъатна,
Ви дердериз яван гудайд амач вахъ
Гьиниз фена,а ви гъамар мурадар.

Фитне идай амма за ваз яб ганач
Бес вуни зи рик/ алай дуст туширни?
Гила вуна дердер туна гъамара
Бес вакай Заз кьадай чка туширни.