Я перший пром нь не зустр чаю...

Ледаа
Бруньки у небі, чарують сяйвом,
А я стокрила вночі сьогодні,
Два зіпсувались, напевно зайві,
Посумувала ледь-ледь і годі...

Луну цілую заочно палко
До "Андромеди" мені потрібно!
Я пташка ночі і спозаранку,
Не пью з травички прозоре срібло!!!

Я перший промінь не зустрічаю,
В цей час шукайте мене  між снами ,
Де всі забуті на мить печалі,
І джаз з віконця мого лунає!

Прокинусь в південь, не пам'ятая,
Чому сумую, зі мною що це?
Я перший промінь не привітала!
Образив знову світанок з сонцем...