З Днем народження!

Валентина Коц
                Альоні Давидчук присвячується.

Ну ось ти й народилась, моя люба,
Прийшов твій День народження сьогодні.
Нехай же тебе з ранку приголубить
У повній мірі благодать Господня!
 
Візьме Ісус за руку тебе ніжно
Та поведе на поле волошкове,
Де серце відчуватиме потішне
Натхнення, й збагатиться словом новим.

Ти пташкою тоді полинеш в небо,
Щоб голос Божий краще розпізнати.
Які б не підіймалися потреби
Усі їх зможеш вірою здолати.

Ти квітка особлива є у Бога,
Твій аромат приносить Йому славу.
Спіши завжди у всякий час до Нього
Виборюючи жити в Царстві право.

Життєву книгу Бог твою гортає,
Та розділ там за розділом Сам пише.
Що, як, коли і де – Він краще знає
Тому, повір, ніколи не облишить.

Твоя опора й сила тільки в Бозі,
Живи й твори для Спаса повсякчас.
Нехай на цій вузькій земній дорозі
Ніхто й ніщо не розлучає вас.

Благословляю я тебе сьогодні
На добрі справи й на чудові вірші.
Я знаю точно благодать Господня
В твоїм житті багато ще напише.

На волошковім полі ти завжди
Запам'ятай, знайдеш собі натхнення.
У "волошкове" небо, сестро, йди
За справжнім для душі благословенням!