Заколоситься вiра жнивами

Валентина Коц
Заколоситься віра жнивами,
А надія врожай поскладає.
Все, що діється під небесами
Своє місце та час в світі має.
 
Не пізніше воно, не раніше
Відбувається, вчить та веде
У той світ, що до Бога найближчий,
Що був, є і в майбутнє гряде.

Тож дивіться, що сієте люди,
Пам'ятаючи, все проросте!
Хай у вашім житті скрізь та всюди
Зерня сіються тільки Христа!