Помилка

Татьяна Виноградова -Полтавчанка
У грудях цей вогонь палає...
Насправді все це через тебе.
До крику душу роздягає,
Не хочеш шкодувати мене.

Мигтять та коляться сніжинки
З очей твоїх, що ніби сваряться на мене.
Здавалось, що легенька ти пушинка...
Жорстоко помилилась через тебе.