Надiйся на Господа

Наталья Светлая 7
(Приповісті 3:1-12)

Надійся на Господа, не на свій розум.
Слова Його в серці завжди бережи.
З тобою крокують хай правда і милість,
На серця таблиці ти їх напиши.

І Господа бійся, від злого втікай,
Шануй Бога завжди з маєтку свого,
На стежках життєвих Його пізнавай...
Це буде, як ліки, для тіла твого.

Карання Господнього не відкидай.
І хай не в тягар всі картання Його.
Бог - Люблячий Батько для кожного, знай,
А Він кого любить - картає того.