Зун лезги я. Лейла Азизова

Лейла Азизова
Зун лезги я-зал лезги тир т/вар ала,
Зун лезги-я лезги чилел зун хьанва,
Зун лезги я-лезги чилин дамах я.
Гьар Лезгидиз,гьар миллетдиз масан я
Лезги я зун,дагъви чилел зун хьанва,
Лезги адет,лезги намус хуьн паталди Зун хьанва.
Буржи я чи лезгийрин т/вар вине кьун,
Лезги халкьдиз гьуьрмет авун,санал хьун
Лезгияр я ахмакьдин дерт авачир,
Гьардан рик/е ч/уру хиял авачир.