Вгамуй мiй бiль

Алена Серебрякова
Вгамуй мій біль, розвій мою печаль,
Заговори мою безмежну тугу...
Твої вуста... чому вони мовчать?..
Твоє мовчання гірше ніж наруга.

У тиші цій відлуння самоти,
І сумніви, і докори сумління
Змішались...  Недописані листи
Перетворились на примарні  сновидіння.

Ранкова кава з присмаком журби
І за вікном світанок чорно-білий...
Ми так ховалися з тобою від юрби,
Що в тій юрбі самі себе згубили.