Рiдна земле моя

Валентина Козаченко
Рідна земле моя! Ну, чому  ти - така невесела?
Та ж красою й добром тобі треба розквітнуть в садах!
Та не видно тих радощів, скучно стоять твої села...
І, хоч вірте, хоч ні – зовсім не веселіше в містах...