Нiма пара

Маслов Владимир
Услід вони не чують прикрих слів,   
не розрізняють вуличного шуму,
не знаються на тому ремеслі,
що нотами озвучує задуму.

Проймаються теплом руки в руці,
очима промовляючи і жестом, 
і більше розуміються у цім,               
ніж дириґента паличка з оркестром.   

В околі безголосому – самі.             
Слова перебираючи на пальцях,   
вони для нас незрозумілий зміст
виважують в долоні, як на шальці.
   
І тиша має запах, колір, смак...
закохана, блаженна і всечасна,
ніщо в ній не озвучено, однак
ти дивишся – і бачиш тихе щастя.