Найр дн ш й

Миранда Риварес
Коли погано на душі,
Коли не знаєш,що робити,
Коли на вулиці дощі
І,коли дуже ти сердитий.

Спіши до мами,поділись,
Що тебе мучить,чом страждаєеш?
Коли шляхи роздвоїлись?
Чому частенько ти ридаєш?

Вона одна все зрозуміє і підкаже,
Утішить,приголубить,роз'яснить,
Як краще нам вчинить мама розкаже.
Ніколи твою честь не осквернить!

Вона в обіймах тебе стисне міцно
І поцілує,як в дитинстві - у чоло.
Цінуй її,не кривдь,доки не пізно!
А то і згадувать не буде і чого...

Характер свій "дурний" залиш для себе,
Частіше промовляй:" Я так тебе люблю!",
А мама душу знов дарує,і заради тебе
Перетне море з болю і жалю.

Біжи скоренько,час іде...
А мама,сам знаєш - не вічна,
Як тільки поїзд,не дай Боже, прогуде -
Прийде момент отой трагічний.

І часу схаменутись не дадуть,
Подумати про щастя вже не зможеш.
І доки вишні в мами у саду цвітуть
Ти ще змінити її долю можеш!

Цінуйте час з батьками,як у казці,
Творіть разом чудесне - буде,що згадать.
Літати без одного крила важко,
Ну а без двох...вже краще зовсім не літать...

P.S.:"Я тебе дуже люблю...Неперервний зв'язок між нами назавжди!"