Як колись...

Наталия Цыганова
Як давно маскувалося небо під стерту підлогу
в сигаретних відбитках, а під підвіконня - поріг...
І незважено сипався попіл думками під ноги
щогодини...
  щокави...
    щосонця...
      щосварки...
        щорік
між цілунками, сном, дежавю, тимчасовим наметом...
Як колись, грає сирістю ранку заїжджений диск...
І вуста обіймають чергову міцну сигарету...

...лиш підлога...
          і небо
             давно вже байдужі до іскр...