Ще вчора

Виктор Коржов
Ще вчора ми були діти,
Ще вчора плескали в долоні,
Ще вчора в цілому світі
У щастя були ми в полоні!

Ще вчора кохав твої очі,
Ще вчора тримались за руки,
Ще вчора ті зоряні ночі
Без болю, страждань і муки!

Ще вчора єднали мости,
Ще вчора остання надія,
Ще вчора писали листи
Й була заповітна мрія!