МухIаммад идбаг сас

Абдула Алиев Ибрагимович
Мекка букIуй шагьалзе,
Дураикиб ца адам
Дурсадарес халкьизе,
ЦIакьле ахIял дин Ислам.

Хошгелди хIу МухIаммад
Дархьил дин дагьахъунил,
Хошгелди хIу МухIаммад
ГIилмула вегI угьлубил.

Бусурмантла вегI цайри
Аллагьли вяхIярибил,
Нушия идбаг цайри
Ислам дин дурсадарбил.

Хошгелди хIу МухIаммад
Жегой бяхIла угьубил,
Хошгелди хIу МухIаммад
Имайзе чарх бицIибил.

Гьуйзакан вашухIале
Гонза цIакьле хIулбукIун,
Халкьли хIу кейъибхIале
ХIулбе нургъбани дашун.

Хошгелди хIу МухIаммад
Ханжане пашдарибил
Хошгелди хIу МухIаммад
Дархьил гьуйке гатибил.