Как годы мчат... из Маргариты Метелецкой

Кариатиды Сны
МАРГАРИТА  МЕТЕЛЕЦКАЯ
Як мчать роки...
http://www.stihi.ru/2016/04/26/7230

----------------------------------------------------

     Як мчать роки ! Мов з шибениць зірвались !
     А хочеться , щоб врешті - вгамувались...
     І не пручались ферії. Спочили
     На тому , що ретельно відлічили

     Та ретязем своїм відкатували -
     Спаси, Господь, від примх старих навали !
     О, ніжні корогви дерев у квітні ,
     Під легіт  -з вами молитви новітні !

     Із долею вже не стаю не герці -
     Кульбабок соком вилікую серце !
     І, як видець, в оцім квітневім майві,
     Знов лину до Небес у сонця сяйві!

     Цвірінька горобець - зове із хати -
     Піду під спів пташиний ранкувати !

************************************************


Как годы мчат! С катушек что ль сорвались?
А хочется, чтоб, наконец, унялись...
Хотя бы отпуск взяли. И почили
На том , что так усердно накопили

И цепью где отхлёстывали даром -
Спаси, Господь, их от капризов старых!
Хоругви нежные дерев в апреле,
Их словно лёгкий ветерок лелеет!

С судьбою я уже не спорю - в схватке -
Сок одуванчиков на сердце сладкий !
И, как видение, в апрельских струях
Вновь к Небесам на солнца свет лечу я!

Чирикнул воробей - зовёт как будто...
Под птичье пенье выйду: "Здравствуй, утро!"

------------------