Кращоi нема...

Виктория Гребенюк Роженкова
Розмалюю ранок,-
В кольорову гаму...
Вийду враз на ґанок,
Поцілую маму!

Привітаюсь радо,
Розкажу про сон...
Підемо до саду,
Там синіє льон...

Пригорну до себе,
Кращої нема...
Мама - моє небо,-
Мене обійма...

Гладить і голубить,-
Наче я маленька...
Знаю,- дуже любить!
А душа аж тенька...
26 04 2016 р
Вікторія Р