Черкаський державний технологiчний унiверситет

Владимир Солошенко
Пам'яті професора Ю.П.Кунченка.

Ми в дев'яності закінчали університет,
Професор Кунченко радіотехніці навчав.
Беззаперечний мав в цій галузі авторитет,
Крім професійних знань він душу в кожного вкладав.

Робив він розрахунки наукові непрості -
По них працюють і на Заході партнери.
Ми горді, що не підвели професора в житті:
Є серед нас викладачі та інженери.

Освіту гідну дав нам університет,
На рівні світовому наша Україна.
"Знання - велика сила", здавна не секрет.
Професорам я вдячний за навчання сина.

---
З подякою від імені сина Євгена, випускника
ЧДТУ 1996 року, група РТ-13 (для музею)