В неi очi

Михаил Онищенко2
        В  неї  очі.

В  неї  очі  сині,  сині,
Я  радію  моїй  дівчині.
Хочу  її  поцілувати,
І  кохати,  лиш  кохати.

Чорні  брови  і  очі  сині,
Мати  дала  моїй  дівчині.
А  я,  як  гляну  в  сині  очі,
То  не  засну  вже  до  півночі.

Ой,  чорні  брови,  сині  очі,
Ви  звабливі,  бо  ви  дівочі.
Як  вас  побачу,  зразу  млію,
І  про  вас  я  завжди  мрію.

У  мене  очі  не  сині,  карі,
Кажуть  люди  не  будем  в  парі.
Можливо  й  так  воно  бувало,
Коли  кохання  не  ставало...

Ті  сині  очі,  очі  дівочі…

        17:00.25.04.2016.