Зварот да працы

Юркевич Юрий Леонидович Ююкин
Праца наша -
 ты - шлях
 ад глебы да ежы,
 ад агня да вады,
 ад болi да волi.

 Ламай агарожы
 каб дыхаць павольней
 пашыраць далягляд,
 гарадзi агарод,
 а не горад,
 ды й горы i гора

 Ды таго,
 кто робiць
 свае памылкi,
 забiвай.меней.