Стежина кохання

Владимир Солошенко
Чому мій миленький
Сумний, не співаєш?
Чи може в серденьку
Ти іншу кохаєш?

Стежина між нами
На нас не чекає.
Забута роками
Вона заростає.

Любов протоптала
Вже іншим стежину.
Їх доля з’єднала
Коханням в родину.

А ми із тобою,
Ще долі чекаєм.
Дружили з журбою
Тому і страждаєм.