Краса така, як у раю...

Виктория Гребенюк Роженкова
Наснився яблуневий сад,
Доріжка, що веде до хати...
Дрібненький дощ, як зорепад,-
Засяяв на листочках м'яти...

Троянди, лілії, піони,
Краса така, як у раю...
І запах царської корони,-
А я,- замріяна стою...

Грудьми ці запахи вдихаю,
То певно чари, а не сон...
Навмисне віч не відкриваю,
Бо щезне все через балкон...
24 04 2016 р
Вікторія Р