Впаду до рук, тобi зорею...

Виктория Гребенюк Роженкова
Без тебе мука, вічний страх,-
Мені не вилізти з пітьми...
Душа болить,- суцільний жах...
Всі ночі вимиті слізьми...

Мені що день, що ніч байдуже,
Усе давно не в кольорах...
Тебе побачить хочу дуже,-
Я б прилетіла,- та не птах...

Під вечір свіжий, полум'яний,-
Впаду до рук, тобі зорею...
Мій милий, любий, і коханий!
Навіки буду я твоєю...
23 04 2016 р
Вікторія Р