СВАС БИКЕ РУШ

Сажидин Саидгасанов 4
ЧIулав чIарарин,
Седеф сарарин,
Экуьн ярарин
Хъуькъвер авай руш.

ПIузар мередин,
Мециз шуьредин,
Хуьре Куьредин,
Мехъер авай руш.

Юкьва енгейрин,
Хунча ленгеррин,
КIани рикIерин,
Рекьер авай руш.

Шад яз мехъерал,
Ашукь кьулерал,
Хъуькъвен кьилера,
Лекъвер авай руш!