Вучда лугьункай!

Гулья Мисриханова
 Вучда лугьункай файда авачир!
Кьил буш хьайила _къайда авачир!

Лагьай кьван гафар умуд кваз рик1ик
Вегьена гарал -фидайдаз мисик!

Вуда лугьункай хийир авачиз
Гафар ван къвезвай мана галачиз!

Эй инсан гьак1а гумир сивиз къай
Ам вин тай жедач- я вун адан тай!

Михьи я лугьуз фида руквадай
Дахьайла вилер а кар аквадай!

Вун жеда рик1 т1аз жен тийиз эхи
Гьуьмет тавурла  ч1ехивилиз ви!