Кьуьзуьвал

Гулья Мисриханова
 жегьилвал хъфена акьална фад рак
Кьуьзуьвал-кьуьзуьвал вуз таки ква вак
Атана зин падав гана заз салам!
Агатна хъвалав зин вегьез твазвач кам/

Хатур хаз к1ан хьанач теклифна к1вализ
Гьикьван ам хуш туширт1ани зин рик1из/
Кьуьзуьвал -кьуьзуьвал кузва зун хъиле
Иеси хьанва ам зин бахтлу к1вале-

Лугьузва ялда вуч пай Жегьилвилин
Гьуьжетизни хьанач бес за вуз ийин!
Гьадаз к1енивал за к1анда авуна!
Амукь тийидайвал зун а гьал такуна!