Колись були ми не рiдня

Людмила Дзвонок
Коханий мій, любов моя,
Радію тому, що ми поряд,
Щаслива тому, що твоя,
Що на собі твій чую погляд!

Ти до цих пір не надививсь?
І я любуюсь твоїм тілом!
Шукав мене, не оженивсь?
І я знайти тебе хотіла!

Тепер і серце в нас одне,
Бо ми злилися, ми укупі,
Кохання наше не мине,
Бо вірні ми і не підкупні!

Коханий мій, любов моя,
Я дихаю лише тобою!..
Колись були ми не рідня,
А зараз з’єднані любов’ю!
             22.04.2016