Сльози

Анастасия Наконечная 2
У твоїх очах-щирі сльози,
а ось я себе не впізнаю.
Бо,здається,десь на дорозі
висохли мої серед вогню.

Не подумай,що нечутлива,
майже цим і зіткана душа-
хвиля болю так вже накрила,
що не висловить її сльоза...