Дорога Тетянка!

Виктория Гребенюк Роженкова
Чарівна  панянка,-
Танечка, Тетянка!
Пристрасна, чудова,
Квіточка медова!

Сонячна, яскрава,-
Як французька кава...
Веснонька-веснянка,
Дорога Тетянка!

Весела, вродлива,
Жінка особлива...
Як птаха крилата,-
Що вміє співати...
21 04 2016 р
Вікторія Р