Усвiдомлення

Наталья Беляева Ерух
Усвідомлення, що Тебе нема поруч,
Що, Ти вже не прийдеш
І не обіймеш мене, як раніше,
Не подаруєш радість бачити Тебе
І говорити з Тобою...
Батько! Мiй біль і світла любов.


Осознание

Наталья Беляева Ерух

Осознание, что нет Тебя рядом,
Что, Ты, уже не придёшь
И не обнимешь меня, как раньше,
Не подаришь радость видеть Тебя
И говорить с Тобой...
Отец! Моя боль и светлая любовь.