***

Настасья Сидорушка
В твоїх очах мільйони стиглих зір,
Ось-ось зірвуться вниз,
По віях - в ніч.
Життя зриває дах, шалений вир...
І я с тобою сиджу пліч о пліч.
Смакую дні, турботи залишаю,
Життя таке яскраве і п`янке,
Молочний шлях збивається у зграю,
І слідом за собою нас веде...