За нелюбов менi прости

Виктория Гребенюк Роженкова
За нелюбов мені пробач,
Якщо піду то вже не плач...
За нелюбов мені прости,
Давно розведені мости...

Розірвані старі шляхи,
Ми розлетілись, як птахи...
Розбились мрії, почуття,-
У кожного своє життя...

І ми з тобою, як лелеки,-
Чужі, самотні, і далекі...
За нелюбов мені прости,
В душі у мене вже не ти...
17 04 2016 р
Вікторія Р