Зи лезги ч ал. Лейла Азизова

Лейла Азизова
Зи лезги ч/ал,дидедин ч/ал,
Несилрилай атайди.
Ви гьар са Гаф чи нефес я
Бубайрилай хьайиди.

Чи лезги ч/ал вуч хъсан я,
Адан адет вуч масан я,
Гьар Лезгидиз ч/ал кьакьан я
Виш йисариз фирай зи ч/ал.

Масан зи ч/ал асирилай фейиди,
Шумудни сад ви хура къвез акьуна,
Гьак/ ят/ани кьил гьич агъуз тавурди,
Гьич садрани ви т/вар агъуз вегьедач.