Вiкочка, Вiкулька!

Виктория Гребенюк Роженкова
Вікочка, Вікулька!
Красива зозулька...
Щира, симпатична,-
Душею лірична...

Струнка і тендітна,
До усіх привітна...
Запашна мімоза,
Найніжніша проза...

Романтично - екзотична,
Жінка фантастична...
Стигла полуниця,-
Гарна, як жар-птиця!
17 04 2016 р
Вікторія Р