можливо написати

Дарина Полевая
Хіба можливо написати про кохання?
Невже знайдуться ті слова,
що можуть описати те бажання
від щастя коли кругом голова.

Невже можливо підібрати
акорди, ноти та рядки,
що зможуть душу обійняти
пригорнути й цілувати залюбки.

Невже мої слова чіпляють тебе
й кажуть більше, чим насправді є
Так боляче дивитися на мене
Коли з тобою поруч інша йде.

Хіба так можна розказати
Про біль оту що у мені.
Хіба ж так може сильно бити
Серце там у глибині.

Мої слова написані з любов*ю
і відчай в кожному рядку
живеш Ти досі в моїх скронях
і тільки через тебе я живу.