Нiч даруе своi чари

Виктория Гребенюк Роженкова
Люблю пісні веселі і гучні,
Знайшла дорогу я до раю...
Радію дітям, молодій весні-
Щаслива дуже, бо  кохаю!

Теплом зіргіта щедрим, весняним
Краплинка щастя на потіху...
Вірші пишу з найкращих світлих рим-
Бажаю всім добра та сміху!

Люблю гуляти в тиші зоряній,
І слухати мелодію гітари...
А душу зігрівають сотні мрій,
То певно ніч дарує свої чари...
17 04 2016 р
Вікторія Р