Надюшка, Надiя!

Виктория Гребенюк Роженкова
Надюшка, Надія!
Ти солодка мрія...
Ти казкова фея,
Запашна лілея!

Надюшка, Надія!
Ти моя стихія...
Ти моя синичка,
Для душі капличка...

Надюшка, Надія!
Я тобі радію...
Ти моя скарбниця,
Голубка, цариця!
16 04 2016 р
Вікторія Р