Чарiвна Наталя!

Виктория Гребенюк Роженкова
Моя люба краля,
Чарівна Наталя!
Чорноброва та рум'яна,-
Чарівниця,і кохана!

Пісня мелодійна,
Річка чудодійна...
Лагідна, мрійлива,-
Золотава нива...

Вправна господарочка,
Натуся, Наталочка!
Щира, незрівнянна,-
Квіточка духмяна!
16  04 2016 р
Вікторія Р