Дивовижне...

Оксана Вершинина 2
Дивовижне теє серце,
Що кохає й співчуває,
Що живим є і відвертим,
Іншого воно не знає!

Дивовижні тії очі,
Що і плачуть, і сміються,
Чоловічі і дівочі,
Світло і любов з них ллються.

Тії руки дивовижні -
У матусі особливо -
Приголублять нас і втішать,
З прОстих рЕчей створять диво!

Дивовижна та людина,
Що усім допомагає,
Безкорисно, безупинно,
Вдячності не вимагає.

Дивовижний весь наш Всесвіт-
Кожна зірка і краплина,
Кожен ранок, кожне серце,
Кожна квітка і людина!