Ти пташечка кохана!

Виктория Гребенюк Роженкова
Тобі, моя Людмило!
Дарую справжні крила...
Любов свою земну,-
Люблю тебе одну!

Для тебе ця весна,
І ці світанки чисті...
Моя любов міцна,-
І зорі променисті...

Тобі, моя Людмило,
Голубка білокрила...
Чарівна, незрівняна,-
Ти пташечка кохана!
14 04 2016 р
Вікторія Р