Неспокiй

Анатолий Павленко
В  минулому  дров  наламав  я  багато,
Та  в  ньому  запізно  вже  щось  виправляти.
Неспокій  мене  не  лиша  все  одно:
Нічим  сьогодення  хоча  б  не  псувати,
Бо  стане  минулим  вже  завтра  й  воно.

---