НАДЬ Я! НАД Я!

Миша Стан
НАДЬ І Я Є! (НАДІЯ Є!)

Не відмовляйся від надії
Вона осталася остання
Коли твої розбились мрії
Об скелі вашого кохання

Не відмовляйся від надії
Вона одна тебе розрадить
В холодну ніч тебе зігріє
Вона одна тебе не зрадить

Хай говорять що завгодно
Що видніше їм зі сторони
Що "любов" - тепер не модно
Не слухай їх - сліпі вони

Вони своє життя згубили
Тепер беруться за твоє
Свої ж надії самі вбили
А чуже щастя спокій не дає

Ти порад чужих не слухай
Бо це є лише твоє життя
Пропускай слова повз вуха
Збережи назавжди почуття

Бо будеш потім жаліти
Що життя пройшло даремно
І не буде кому зігріти
Тебе в той час буремний

Кожна людина має право
Бути коханим і кохати
А хто суне носа в твої справи
Ти його жени від хати

Від надії ти не відмовляйся
На цім світі ти ніхто без неї
Полюбити знову постарайся
Божевільні ти свої здійсни ідеї

Автор: Міша Стан, с. Угля, 15 квітня 2016 р.